Tamari tofu

Man høre ofte, at vi bær skære ned på vores kødforbrug, og en af måderne kunne være ved at bruge Tofu. Jeg er dog ikke helt sikker på hvad jeg syntes om det, men for nylig prøvede jeg denne opskrift. Det smager faktisk ganske fint, og jeg forestiller mig at man for eksempel kan bruge det i en salat.

Ingredienser (2/Pers.):

  • 500 g Tofu (drænet vægt)
  • 25 ml/5 tsk. Sojasovs
  • 1 tsk. Sesamolie
  • 1 spsk. Æblemos blandet med 5 ml stevia
  • 3 fed Hvidløg (knust)
  • 1/2 tsk. Rapsolie

Fremgangsmåde:

Pres væden ud af Toften med et stykke køkkenrulle, og skær det ud i stykker på Ca. 1 x 1 cm. Bland de resterende ingredienser, på nær rapsolie, i en skål. Smør blandingen ud på Tofu stykkerne. Gør grillmaskinen klar, og smør overfladerne i rapsolie. Arranger tofustykkerne på grillen, og luk grillen sammen om dem. Lad tofuen stå i grillen i omkring 4 minutter, eller til de bliver gyldne.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.