September: En udfordrende måned

September måned er slut, og der står nu Oktober på kalenderen. Dermed er det også blevet tid til månedens highlights. Når jeg sidder her og skal forsøge at opsummere de begivenheder og følelser, der sammenfatter september måned for mig, så syntes jeg faktisk at det er lidt svært. Først og fremmeste har jeg haft enormt travlt. Så travl, at jeg dårlig føler at kunne huske hvad der er sket, eller kan skelne dagene fra hinanden. Dertil kommer, at det også har været en måned hvor vi tog hul på den sidste del af vores fertilitetsbehandling. De tanker, og følelserne der er forbundet med sådanne et projekt, har fyldt enormt meget hele måneden igennem.

Træning:

September måned, har først og fremmest været min første måned, som instruktør i House of Pole. Som med et hvert nyt arbejde, har det selvfølgelig være både sjovt og spændende, men også udfordrende. Da det jo et mit første instruktør job, så er der mange ting jeg lige skal lære og finde mig til rette i. Først og fremmest skal jeg lige finde ud af HVORDAN man instruere på en god måde, så det man siger bliver forstået, og man undgår skader hos eleverne. Der er mange små ting man ikke nødvendigvis tænker over, når man skal forklare et trick første gang. Man kan jo selv tricket, og har måske aldrig selv tænkt over at man spænder op et bestemt sted, eller hvor lang oppe eller nede man placere sin arm, eller sit ben. Det er noget man måske først finder ud af, når man ser at eleverne har svært ved det.

En anden ting der kan være lidt svært, er hvor meget man egentlig skal planlægge fra gang til gang. Altså det her med hvor meget man kan nå at lave på en time. Det tager jo ikke mig ret lang tid lige at øve de tricks igennem jeg vil lære eleverne, men det er jo også fordi jeg kan dem.

Der ud over føler jeg mig stadig lidt akavet i rollen som instruktør. Det der med at være den alle kigger på, og venter på skal fortælle dem hvad de skal gøre. Samtidig med at man står der, står man også at tænker det hele igennem oppe i hovedet igen. Hvad man har planlagt, hvordan man skal forklare det, og hvordan man skal hjælpe dem der har svært ved det. Alt sammen noget der forhåbenligt bliver nemmere med tiden, og efterhånden som man får mere erfaring.

Ud over den tid jeg bruger på selve undervisningen i studiet, har jeg brugt meget tid på planlægningen. Det der med at få lagt en plan over hvad man skal nå igennem, og hvilke trick der passer lidt sammen, så man måske øver nogle af de samme greb, men på flere forskellige måde så det ikke bliver kedeligt. Men det er jo ikke nok bare at ligge en plan. Det skal også øves igennem, så jeg først og fremmest er sikker på at jeg selv udføre tingene rigtigt, men også så jeg lige kan tænke igennem hvordan det skal forklares.

Alt det her har jo selvfølgelig betydet at jeg har brugt langt mere tid på poletræningen den seneste måned, end jeg ellers plejer. Dermed har min hverdag også været mere tæt pakket end ellers. Der er dog ingen tvivl om at jeg har nydt det, og syntes at det er sjovt at undervise!

Månedens opskrifter:

Med mit nye job som instruktør, og det faktum at jeg stadig skal passe mit fuldtidsjob i vuggestuen, samt alle mine sædvanlige gøremål, så undre det nok ikke at jeg ikke har haft meget tid i køkkenet. Jeg syntes dog selv at det er ret flot, at jeg trods alt har fået smidt en helt ny bageopskrift op på rugbrødsboller, samt opdateret min gamle opskrift på proteinpandekager. Jeg håber at i har lyst til at prøve dem!

Månedens blogindlæg:

I Den seneste måned, har jeg både fået skrevet en lille opdatering på mit oprydningsprojekt, og et indlæg om mit nye job som instruktør. MEN… Jeg har også langt om længe fået skrevet det blogindlæg jeg fik lovet et par måneder tilbage, angående løb med min hund. Der i har jeg gennemgået alt det jeg selv syntes er væsentligt at vide for dig, der gerne vil i gang med at løbe med din hund.

Derudover fik jeg også skrevet et lille indlæg med fif til dig, der føler at det er svært at nå at lave mad i hverdagen. Her giver jeg et par idéer og tricks til hvordan du kan gøre hverdagen og madlavningen nemmer i din hverdag.

Op og nedture i privaten

Som man måske kan fornemme lidt på min indledning til dette indlæg, så er der også nogle ting i privaten der har fyldt lidt i den seneste måned. Der har både været op og nedture, og der har været nogle store følelser i spil. Nogle af de ting der er sket, kommer også til at have lidt betydning for bloggen her.

September måned startede egentlig ud meget lys og positiv. Den 11 september havde vi købt billet til Dybvaaad optagelserne i Slagelse. Det var en rigtig god oplevelse, og vi morede gevaldigt. Hvis man ikke har prøvet at være med til den slags før, kan det varmt anbefales!

September var også måneden hvor vi skulle i gang med den sidste del af vores fertilitetsbehandling. Det så vi selvfølgelig meget frem til, og vi havde også nogle store forhåbninger til det. Vi var derfor i godt humør, og troede på at alt ting nok skulle gå godt. Desværre er al ting ikke gået helt som vi havde håbet. For nogle dage siden, blev vi ringet op af en læge, der måtte meddele at alle vores forsøg var døde, og at der ikke længere var mere de kunne gøre for os, med mindre vi frem over ville bruge doner. Dermed brast også hele drømmen om at min mand og jeg sammen kunne få vores eget biologiske barn. Noget som vi ellers har arbejdet for i næsten to år, og hele årsagen til at vi startede på KISS-kost. Det er selvfølgelig en hård besked at få, og det kommer også til at have betydning for vores kost frem over. Dermed kommer det selvfølgelig også til at have betydning for de opskrifter der fremover vil blive lagt på bloggen her.

Det blev altså en måned, der endte lidt mere dystert, end vi havde håbet. Derfor har vi selvfølgelig også haft et par dage hvor vi bare har haft brug for at være kede af det, og finde os selv igen, i alt det her. Vi er dog ikke i tvivl om, at vi nok skal komme igennem det her sammen, og et eller andet sted i fremtiden skal der nok komme en lykkelig slutning på projektet.

Planer for Oktober:

Jeg har selvfølgelig gjort mig lidt tanker om, hvad den næste måned kommer til at byde på. Først og fremmest kommer der jo til at ske en ændring i forhold til vores kost her hjemme. Helt hvad denne ændring går ud på, og hvorfor vi er nået frem til den ændring kommer jeg til at skrive lidt om, inden for de nærmeste uger.

Dernæst skal jeg til åbent hus på Tirsdag, hos fitness Institute. Her skal jeg høre lidt om deres uddannelse til personlig træner. Alt efter hvad jeg lige får ud af det, så tænker jeg at i måske kommer til at høre lidt om det også.

Sidst men ikke mindst, så har bloggen her FØDSELSDAG…! Jeg har simpelthen været i gang med at blogge i et helt år nu! Mit første blogindlæg blev lagt op den 14 Oktober sidste år! I den forbindelse tænker jeg at forsøge mig med en lidt en sukkerfri udgave af en fødselsdagskage. Så det bliver jo en lidt sjov udfordring jeg skal i gang med. 🇩🇰

Jeg håber at du der ude syntes at det lyder interesant, og at du har lyst til at følge med i den kommende måned! 🙏🏻❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.