Sommerens grill-opskrifter mm.

Så skriver vi snart midten af maj måned, og vi begynder så småt at kunne fornemme sommeren. Det betyder selvfølgelig at der skal grilles!!! 😜 Jeg kan næsten ikke vente, til jeg kan slippe for alt det tunge, varme tøj. Jeg elsker sommer, og jeg elsker alle de udendørsaktiviteter der følger med. Ikke mindst elsker jeg grill maden, og de lange sommeraftener.

Når jeg nu er så madglad, så kan det være svært at vente til sommeren for alvor er begyndt, med at grille. Derfor har vi her hjemme taget lidt forskud på glæderne. Det betyder også, at der er begyndt at dukke en del grill opskrifter op på siden. Hvis vejret ikke lige er til at grille udendørs, så findes der heldigvis måder at lave sin grill-mad inde døre.

Til grill-mad skal man selvfølgelig også bruges barbecue sovs. Eller det er der i hvert fald nogen der mener. Da traditionel barbecue sovs indeholder en del sukker, har jeg naturligvis fundet en sukkerfri version frem. Når nu jeg ikke selv er den store barbecue elsker, har jeg selvfølgelig også fået min mand at prøvesmage den.

Ud over grillmaden, barbecuesovesen og salaten, så skal man jo også have noget koldt til ganen, der kan køle en lidt ned. Der har jeg fundet en lækker opskrift frem, på frossen yoghurt, som smager sindsygt godt, efter min egen mening i hvert fald.

Hvis du er interesseret i nogle af mine seneste opskrifter, så kan du finde links til dem her:

Jeg har selvfølgelig uploaded flere opskrifter, i løbet af den seneste tid, og jeg kan kun opfordre til at man går lidt på opdagelse her på siden. De opskrifter jeg uploader her på siden, er alt sammen noget jeg selv spiser, og jævnligt har på min egen madplan.

Rigtig god fornøjelse, og hav en helt fantastisk uge! ❤️☀️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.