Status efter julen, og nytårs planer og fortsæt.

Julen er nu vel overstået og foran os venter nytårs aften. Traditionen tro, har vi også her hjemme spist lidt mere sukker end ellers. Som den trofaste læser ved, så er vi jo officielt ikke længere på KISS-kost her hjemme. Det har også gjort, at jeg har følt, at det var mere legalt at spise et ekstra stykke slik, end det var sidste år, hvor vi jo “bare” holdt pause. Samtidig er der også røget lidt mere fedt og stivelse indenbords, og grøntsagerne er blevet skubbet lidt til side. Som sædvanligt har det selvfølgelig også givet lidt vrøvl med maven, så nu glæder jeg mig faktisk til at komme tilbage til hverdagen.

Selv om julen rummer mange lækkerier, som gerne sætter sig på sidebenene, så har der dog også været LIDT grønt imellem. Anden jule dag, var vi nemlig inviteret til julefrokost hos noget familie. Her stod jeg for at tage lidt frisk salat med. Hvis man kender mig bare lidt, så vil man vide, at en helt almindelig standart salat ikke er nok for mig sådan en dag. Når nu det er jul skal det jo helst være lidt spændende og anderledes. Jeg besluttede mig for at salaten skulle have en dejlig rød farve, så den var lidt mere julet at se på. Derfor fyldte jeg både rødbeder, grapefrugt og brombær i. Opskriften kan du finde HER!

Træning i julen

Hvis jeg nu skal være helt ærlig, så er træning ikke det der har stået øverst lige hen over julen. Dermed ikke sagt at jeg ikke har trænet, men der har bare været så meget andet. I virkeligheden har jeg bare virkelig haft brug for at holde ferie, så det har jeg altså gjort. Det er dog blevet til lidt yoga, og en enkelt træning i studiet. Jeg skulle jo trods alt være klar til at undervise i pole, i dag. ❤️

Nytårsfortsæt, og planer for det nye år

Jeg har en del tanke, og planer for det nye år. Traditionen tro, har jeg selvfølgelig også gjort mig nogle tanker i forhold til nytårsfortsæt. Før jeg kommer nærmere ind på mit nytårsfortsæt for det nye år, så tænker jeg at det måske er på sin plads at evaluere lidt på det gamle

Mit gamle nytårsfortsæt

Sidste år lavede jeg et nytårsfortsæt, der handlede om at elske mig selv mere. Jeg ønskede at give mig selv plads til at være mere tilstede i nuet, og gøre de ting jeg følte for. Jeg ville også gerne være bedre til at afvige fra mine mange planer og skemaer, når jeg føle det gav mening, og der var noget jeg gerne ville. Men hvad har jeg så gjort for at opfylde mit nytårsfortsæt?

  1. I sommer anskaffede jeg mig et lille akvarie. Noget jeg egentlig altid har ønsket mig. Jeg elsker virkelig mit akvarie, og jeg elsker at bruge tid på det. Det er for mig en rigtig dejlig og afstressende aktivitet.
  2. I august måned gik jeg i gang med at ryde op i mit liv og mine ting, efter Marie Kondo metoden
  3. Jeg har sagt ja til et job som pole instruktør, fordi jeg elsker min sport, og følte for det.

Dette var blot et par enkelte eksempler på nogle ting jeg har gjort. I løbet af året er det gået op for mig, at jeg egentlig er ret god til at finde ud af hvad jeg vil. Jeg kan også sagtens give mig selv alle de her ting, men det har skabt et lidt andet problem. Jeg er nemlig ikke særlig god til at begrense mig. Jeg vil gerne det hele, og helst på en gang. Det er ikke nogen hemmelighed, at selv om det er afstressende at passe et akvarie, og selv om jeg elsker at undervise i pole, så tager det tid. Min undervisning i studiet skal jo også planlægges, så jeg ved hvad jeg vil undervise i. At rydde op i alle ens ting, tager også tid. Det har gjort min kalender endnu mere presset, og det har derfor ikke været så nemt at afvige fra planerne når jeg havde brug for noget andet. Så til spørgsmålet om, om jeg har nået mit nytårsfortsæt, så vil jeg svare delvist.

Et “nyt” nytårsfortsæt

I det nye år, vil jeg gerne arbejde lidt videre med mit gamle nytårsforsæt. Denne gang vil jeg bare sætte lidt mere fokus på at begrense mig, og skabe tid til mig selv, så jeg ikke bliver stresset. Hvis man virkelig elsker sig selv, så skal man vel også kunne sætte begrænsninger for sig selv?! Jeg er simpelthen nød til at være mere realistisk, og ærlig over for mig selv, i forhold til hvad jeg kan nå. Jeg skal lære at vælge de ting fra der ikke er så vigtige, eller som kan vente til et andet tidspunkt i mit liv.

En god start på det nye år

I det nye år, har jeg meldt mig til uddannelsen som personlig træner og kostvejleder. Det har jeg selvfølgelig gjort fordi det hele tiden har været min drøm, men også fordi at jeg mener at det må være på tide. Ved at give mig selv muligheden for at tage den her uddannelse, giver jeg også mig selv muligheden for på sigt, at arbejde med og tjene penge på min hobby. Derfor starter jeg på min uddannelse allerede den 11 januar.

Med mit nye nytårsfortsæt in mente, har jeg tænkt lidt over hvad der skal til for at komme så godt fra start i det nye år som muligt. Jeg har jo stadig nogle hængepartier, og ufærdige projekter fra det gamle år. For eksempel er jeg jo stadig i gang med oprydningen efter Marie Kondo metoden. Jeg gav jo mig selv et halvt år til at få ryddet op i. Da jeg startede i August betyder det, at der stadig er 2 måneder tilbage med oprydning. Hvis jeg både skal passe mit fuldtidarbejder i vuggestuen, mit fritidsjob som poleinstruktør, gå på uddannelse i weekenderne, skrive på bloggen her, passe mit akvarie, have tid til min min mand, vores hund og vores kat, samtidig med at jeg skal rydde op i ALT her hjemme, så tror jeg ret hurtigt at jeg brænder ud. Derfor har jeg givet mig selv lidt ekstra tid her i ferien til at rydde op. Fra den 11 januar, når jeg starter på uddannelsen, holder jeg pause fra oprydningen, ind til jeg er færdig med uddannelsen.

Forventninger til bloggen i det nye år

Med planerne om uddannelse i det nye år, forventer jeg ikke at lave de store ændringer her på bloggen. Jeg vil forsøge at fortsætte med at ligge et blogindlæg op om ugen, som jeg plejer, men ellers kommer der ikke til at ske så meget. Jeg forventer heller ikke at have det store overskud til at lege med opskrifterne i køkkenet. Derfor forventer jeg heller ikke at smide nogle opskrifter ind, før en gang til sommer. Det er vigtigt for mig at kunne koncentrere mig om min uddannelse, og blive dygtig, så jeg fremadrettet kan hjælpe mange flere mennesker. Til gengæld kan man nok godt regne med at de første måneder af det nye år, kommer til netop at handle om min uddannelse, og de ting jeg lærer.

Her til sidst, vil jeg bare ønske dig der ude, et rigtig dejligt nytår. Husk nu at passe på dig selv! ❤️🙏🏻

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.