Uddannelse, arbejde, graviditet og sygemelding!

Der har været temmelig stille her på bloggen, det seneste halve år. Det er der et par gode grunde til. Som nogle af jer måske ved, så gik jeg i januar måned i gang med min uddannelse som personlig træner. En uddannelse der har trukket lidt ud, grundet coronakrisen. Nu kan jeg så endelig kalde mig certificeret personlig træner! 🇩🇰

Fra travl hverdag til sygemelding

Da jeg er ansat i en vuggestue på fuld tid, var min eneste mulighed at tage min uddannelse som weekendkursus. Med mine høje ambitioner om både at passe mit job, min uddannelse, min mand og dyr her hjemme, mine mange timers træning hver uge, fertiltietesbehandling OG bloggen her, blev det hurtigt overvældende. Derfor blev jeg nød til at prioritere. Det betød at bloggen her blev lagt på is, på ubestemt tid.

Midt i det hele, skete der det, at COVID-19 kom til Danmark, og her hjemme gav det en del forvirring i forhold til hvordan vi skulle forholde os. Ikke mindst fordi at jeg som bekendt lider af astma, og vi var meget i tvivl om hvor vidt det satte mig i risikogruppen. Under selve lockdown perioden skete der så det utrolige, at jeg langt om længe, og efter flere års kamp, blev gravid! Måske havde det faktum at man var tvunget til at blive hjemme, og sætte tempoet ned, noget med det at gøre? 🤷🏻‍♀️
Desvære skete der det, at graviditeten meget tidligt begyndte at påvirke min astma, og jeg kom derfor til undersøgelse på lungemedicinsk. Her blev det vurderet, at jeg var i risikogruppen for COVID-19, og da landet begyndte at åbne op igen, blev jeg derfor sygemeldt. Det var selvfølgelig ikke sådan jeg havde forestillet mig at min graviditet skulle foregå, men det er nu alligevel svært at være ked af det, når man nu kan se frem til sit eget lille barn, efter så mange års kamp! ❤️

Det lille vidunder forventes at melde sin ankomst til December, og vi glæder os selvfølgelig helt vildt. Det betyder dog også at der er en masse ting vi skal have styr på, købe ind til den lille, og gøre klar. Ikke mindst kommer jeg til at skulle sige farvel til mit træningsværelse, da der nu skal være børneværelse. Men mon ikke jeg overlever at skulle træne på en måtte, i stuen?

Planer for resten af året

Jeg er selvfølgelig ikke helt færdig med min uddannelse, i det jeg stadig mangler kostvejleder delen. Efter planen skulle jeg begynde på den til September, og være færdig midt oktober. På samme måde som med personlig træner delen, er den planlagt som weekendkursus, da jeg jo meldtre mig til før jeg blev sygemeldt. Helt Hvordan det kommer til at se ud med det, ved jeg ikke helt endnu. Jeg håber på at kunne finde en god løsning med skolen, så jeg kan tage uddannelsen uden at bekymre mig om mit helbrede, og stadig når det inden livet som mor begynder.

I forhold til bloggen her, tør jeg ikke love det store. Jeg vil dog forsøge at få skrevet lidt mere, når energiniveauet tillader det. Faktisk har jeg allerede smidt en ny opskrift op til de interesseret. Der er tale om en super lækker og slankende udgave af kylling divan, som selv min mand elsker så højt, at han et par gange om året tigger mig om snart at lave den. Du kan finde opskriften HER!

Det vigtigste for mig lige nu og her, er at holde mig sund og stress fri, ikke mindst for vores ufødte barns skyld. 🙏🏻 Det gør jeg blandt andet ved at gå nogle lange ture med hunde hver dag, samt passe min træning i det omfang det lader sig gøre med en voksende mave, og den medfølgende træthed.
Jeg håber at du der ude også holder dig sund, og nyder den danske sommer! ❤️
Take Care! ☀️😎❤️

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.