Yoga Burn Fitness system for women

Som følge af corona-virus, er vi efterhånden alle sammen, mere eller mindre tvunget til at træne hjemme. Fitnesscentrene har lukket, og det samme har idrætsforeninger og mange private virksomheder. I House of Pole holder vi kun åbent for meget små hold, og ellers er vi begyndt at eksperimenterer med online træning. Der er på mange måder den perfekte tid til at finde hjemme-trænings-dvd’erne frem og være lidt kreativ med sine træningsform. Heldigvis, og meget passende, er jeg lige blevet færdig med at gennemføre endnu et yoga burn program, som jeg nu er klar til at fortælle jer på. Programmet kan særligt anbefales til. alle nybegyndere der ude. Men bare rolig. Øvede kan også godt få noget ud af det.

Til dig der ikke ved hvad Yoga Burn er, kommer her en kort præsentation. Yoga burn er et digitalt kropsformningsprogram for kvinder, udviklet af Zoe Bray-Cotton. Zoe er internationalt certificeret yoga instruktør, og kvindelig transformations specialist. Programmet kan købes på hjemmesiden som du finder HER, sammen med alle hendes andre programmer. Når du har købt programmet kan det hele downloades på din computer. Det er også muligt at tilgå alle programmerne fra en hvilken som helst enhed, ved hjælp af det log ind du bliver tildelt. På den måde har du altid dine træningsprogrammer lige ved hånden.

Programmets opbygning

Yoga Burns programmer bygger på det Zoe kalder Dynamisk sekvensering. Selv forklare hun det som en unik 3-fase tilgang. Dynamisk sekventering er den måde, hvorpå yogaforbrændingsprogrammet lærer dig, hvordan du korrekt udfører hver bevægelse og fortsætter derefter med at tilpasse og øge udfordringen i det tempo din krop begynder at vænne sig til rutinen. Dette tvinger i følge Zoe kroppen til at ændre sig og tilpasse sig, hvilket igen hjælper med at opbygge en formet, feminin krop, der ikke kun ser bedre ud, men også føles bedre!

Hver video/træningssesion vare 45 minutter, men er delt op i bidder/runder af 15 minutter. Der bliver lagt op til, at man gennemføre 3 videoer af 45 minutters varighed om ugen med mulighed for at gennemføre en bonusvideoundervisning. Det anbefales stærkt at passe bonusvideoen ind, hvis du kan finde tiden, da bonusvideoen er fokuseret på at øge det følelsesmæssige velvære, selvtilliden og den generelle lykke.

Yoga burn fitness system for women er et komplet træningsprogram for hele 4 måneder. Hver måned får man 3 forskellige træningsprogrammer, som man gennemfører hver uge, hele måneden (4uger). De første 3 måneder bygger på de 3 faser, som zoe kalder dynamisk sekvensering, mens den 4 måned kombinere alt hvad du har lært gennem de 3 første måneder, til et sidste krævende og styrkeopbyggende træningsprogram. De 3 faser er:

 1. Grundlæggende flow:
  Denne fase kaldes grundlæggende flow, fordi der her arbejdes med at bygge et solidt Yoga fundament. De første fire uger er designet til at lære dig grundlaget for en stærk yogapraksis og selvfølgelig begynde at forme lange, slanke muskler, mens du har det sjovt! Du lærer, hvordan du udfører øvelserne med korrekt form og opbygger en stærk “sind-krop” -forbindelse, så du kan aktiverer dine muskler. Dette indledende fundament er nøglen til at komme igennem de næste to faser sikkert og effektivt.
 2. Overgangs flow:
  Fase 2 er dedikeret til at lære dig, hvordan man kombinerer de bevægelser, du har lært i fase 1, til et mere jævnt flow, der giver mulighed for at forbrænde flere kalorier og få pulsen op! Hver video i denne fase fokuserer på store muskelgrupper. De 3 træningsvideoer er det op i Overkrop, Underkrop og Core. Der bliver arbejde på overgangene fra den ene stilling til den næste.
 3. Mastery Flow:
  I den sidste fase kombineres alt det, du har lært fra de sidste 2 faser. Layoutet for hver video er lidt anderledes end de foregående videoer. Der er flere gentagelse af hver position for virkelig at køre den arbejdende muskel træt. I denne fase bliver øvelser for over og underkop igen sammensat på en måde der er designet til at få mest muligt gjort på kortest tid.

Min oplevelse af yoga burn fitness system for women

Generelt set syntes jeg altid at Zoe lever rigtig god kvalitet med hendes yoga burn programmer. Yoga burn fitness system for women, er ingen undtagelse, og hvis du ønsker dig et yogainspireret Fitnessprogram, der ikke kræver andet udstyr end din dvd og måske en måtte, så er det det her programmet for dig! Dog vil jeg sige, at programmet bærer lidt præg af at være det første program der er blevet udgivet i yoga Burn serien.

For at få så god en basis som muligt for at udtale mig om programmet og dets virkning, valgte jeg at følge det helt som anbefalet. Jeg fulgte altså hver programfase i fire uger. I første fase syntes jeg det fungerede rigtig fint. Det giver god mening at man lige skal bruge lidt tid på at lære det fundamentale flow, inden man går videre. Jeg vil alligevel sige, at hver gang jeg havde gennemført de første tre uger, så blev det rigtig svært for mig at gennemføre den sidste. Ikke fordi det var svær eller speciel hård træning, programmet var jo det samme som de forhenværende uger. For mig blev det bare helt sindsygt kedeligt til sidst. Hvis man har samme problem som mig, så er der dog ingen der siger at man SKAL gøre det samme i fire uger. Jeg tror det er meget individuelt hvornår man føler kedsomheden, alt efter ens erfaring med den pågældende træningsform, samt ens fysiske form.

Hvor meget yoga burn programmet her hjælper dig i dit vægttab, og med at forme kroppen, er meget afhængig af dit nuværende niveau. For mit eget vedkommende, med al dem træning jeg laver i forvejen, havde jeg ikke fornemmelsen af det det gjorde den store forskel, andet end at give mig 45 rolige minutter med yoga om ugen. Til gengæld vil jeg sige at jeg godt kunne mærke at der blev fyret op under træningsniveuet i den sidste og 4 måned.

Bonusser ved køb af yoga burn fitness system for women

Som med alle de andre yoga burn programmer, følger der nogle ekstra bonusser med ved købet.

 • Yoga burn follow-Alonso audio class:
  Udover videoerne, får du også alle træningsprogrammerne som lydfil, så du har mulighed for at træne hvor som helst, kun med lyden af Zoe, der guider dig gennem din træning. Ideelt hvis du ønsker at træne udendørs til sommer.
 • Tips & tools Bonus video:
  I denne bonus video bliver du guidet igennem nogle gode råd og værktøjer du kan bruge i din træning. Her fortæller Zoe hvordan du kan få mest muligt ud af din træningsroutine, samt lære dig den grunlæggende vejrtrækningsteknik til yoga.
 • Tranquility flow:
  Tranquility flowet er et lille træningsprogram, designet til at hjælpe med at dæmpe og overkomme hverdagens stress. Der er tale om 15 minutters restorative yoga træning, som hjælper med restitution af de ømme muskler, og giver en øget smidighed.

Andre blogindlæg omhandlende yoga burn:

Rigtig god fornøjelse med træningen der ud, og pas på jer selv og hinanden! 🙏🏻

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.