Zero hvad for en dråbe?!

Når man er på KISS-kost som jeg, eller af andre årsager forsøger at undgå sukker, så kan tingene hurtigt blive kedeligt. Eller det syntes jeg i hvert fald. Men helt ærligt. Den der Skyr naturel man sidder med om morgenen er virkelig ikke spændende i sig selv. Der skal gøres et eller andet for at give den lidt smag. I en periode gjorde jeg det, at jeg moste nogle bær, og kom i. Det skete dog ofte at jeg glemte at købe bær, eller havde så travlt, at jeg glemte at gøre det klar. Derfor er jeg lykkelig over at have fundet Zero Drops.

Zero hvad for en dråbe, tænker du måske. ZERO DROPS! En lille flaske fuld af smag, og ingen kalorier eller sukker. De er udviklet af Bodylab, og kan købes på deres hjemmeside. Med bare et par få dråber, er det pludselig muligt for mig at skabe en god sund og velsmagende morgenmad, som jeg aldrig bliver træt af. Det er jo ren magi! Jeg bruger dem meget, og skifter gerne mellem smagen hver dag. De kan også bruges i kager og desserter, til at skrue lidt ned for kalorie og sukker indtaget.

Hvis du skulle have lyst til at prøve dem, kan du købe dem HER!
Det skal måske lige siges, at jeg IKKE tjener noget på at anbefale Bodylabs produkter, men jeg er helt klart kæmpe fan, og jeg kan kun anbefale dem.

Bruger du ZERO DROPS, og til hvad? Skriv en kommentar under dette indlæg! <3

Lignende indlæg

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.